Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to definitívne. Pálffy do Nitry nepríde

Legendárny útočník Žigmund Pálffy sa v nasledujúcej sezóne definitívne nepredstaví v extraligovom hokejovom tíme HK Nitra.

28.07.2014 20:41
Žigmund Pálffy Foto:
Žigmund Pálffy.
debata (1)

O možnom návrate „skalického grófa“ na súťažný ľad po boku kamaráta Jozefa Stümpela v mužstve spod Zobora sa začalo hovoriť v máji. Vedenie klubu sa s Pálffym stretlo, no rokovanie nevyústili k dohode o spolupráci.

„Napriek predchádzajúcemu obojstrannému záujmu, ktorý dospel až k osobnému rozhovoru priamo v Nitre, sa návrat legendy na extraligový ľad neuskutoční. Žigmund Pálffy v Nitre pôsobiť nebude z bližšie nešpecifikovaných osobných dôvodov,“ uvádza sa na klubovom webe Nitry.

Tím úradujúceho vicemajstra má záujem o služby mladého útočníka Richarda Mráza, ktorý v rodnom meste hosťoval zo Slovana Bratislava v sezóne 2013/2014. Ak si nevybojuje miesto v tíme Slovana, samotný hokejista predbežne prejavil záujem o návrat práve pod Zobor. „Záujem máme aj my. Pokiaľ sa dohodneme tak, aby to vyhovovalo jemu i nám, určite by sme ho privítali. Je to v rukách jeho agenta. Je to kvalitný útočník, ktorému u nás veľmi dobre vyšiel záver ostatnej sezóny,“ povedal pre hknitra.sk tréner Nitry Antonín Stavjaňa.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HK Nitra #Žigmund Pálffy