Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

V Poprade trénuje aj Bondra junior. Možno zostane

Na prvom tréningu hokejistov HK Poprad na ľade pred začiatkom novej sezóny nechýbali skúsení matadori Arne Kroták či Radoslav Suchý, ale aj množstvo mladíkov vrátane 21-ročného syna Petra Bondru Dávida.

22.07.2014 11:20
David Bondra Foto:
Dávid Bondra.
debata

K mužstvu sa pripojili aj Štefan Fabian, Jaroslav Kasík, Adrián Hoffman a Marek Nagy. Kamzíkov čaká sedem týždňov tréningov na ľade, ktoré im spestria prípravné zápasy a účasť na Tatranskom pohári a turnaji vo švajčiarskom Yverdone.

Dávid Bondra hrával doteraz za štátnu univerzitu Michigan vo vysokoškolskej NCAA. V minulej sezóne nastúpil len na päť duelov, v ktorých strelil jeden gól. „Uvidíme, ako sa to v jeho prípade vyvinie. S jeho otcom sme krátko hovorili, ale nevieme nič bližšie. Budeme ho sledovať, v akom stave je po hernej i kondičnej stránke. Všetko je možné, možno zostane aj u nás,“ uviedol pre HokejPortal.sk tréner Popradu Milan Jančuška, ktorého zverenci budú od utorka rozdelení do skupín. Prvý prípravný duel odohrajú Popradčania 1. augusta doma proti prvoligovému Liptovskému Mikulášu.

debata chyba
Viac na túto tému: #HK Poprad #Dávid Bondra