Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Novák dostal od vlastného klubu za faul na Štrbáka pokutu

Vedenie extraligového hokejového klubu HK Nitra uložilo pokutu vo výške mesačného platu svojmu útočníkovi Lukášovi Novákovi.

15.04.2014 13:56
Martin Štrbák Foto: ,
Martin Štrbák na nosidlách počas zápasu v Nitre.
debata

Novák v pondelkovom štvrtom zápase finále Slovnaft play-off Tipsport extraligy 2013/2014 na domácom ľade proti HC Košice fauloval kapitána súpera Martin Štrbáka, ktorý utrpel dvojnásobnú prasklinu lebky. „Hráč svojím nezodpovedným a zbytočným faulom nielen výrazne oslabil naše mužstvo, ale poškodil aj dobré meno klubu,“ cituje klubový web riaditeľa Jána Plandoru. Lukáš Novák v zápase dostal od arbitrov trest v hre za napadnutie a vo finálovej sérii si už možno nezahrá.

Stav finále je po štvrtom zápase nerozhodný 2:2, pokračovanie je na programe vo štvrtok 17. apríla v košickej Steel arene. Do domovského stánku „oceliarov“ sa chystá približne 500 priaznivcov Nitry, klub má zatiaľ rezervovaných 450 miest.

Po pondelkovom súboji v Nitre je isté, že séria sa pod Zobor určite vráti v sobotu 19. apríla. V Nitre sa na základe obrovského záujmu verejnosti o vstupenky rozhodli zvýšiť ceny lístkov o 3 eurá. Na klubovom webe vedenie HK Nitra navyše zverejnilo pravidlá ich predaja. Podľa oficiálnej stránky klubu by sa mal šiesty duel začať o 17.30 h, teda o polhodinu neskôr oproti pôvodnému plánu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Novák