Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brankára Haláka čaká nová výzva

Stal sa druhým najlepším hokejistom sezóny a zároveň obhájil pozíciu najlepšieho brankára. Po vydarenom ročníku v Montreale a výborných výkonoch na olympijských hrách vo Vancouvri mohol Jaroslav Halák v ankete Zlatý puk pomýšľať aj na najcennejšiu trofej. Prednosť však dostal víťaz Stanleyho pohára Marián Hossa.

01.08.2010 19:17
Jaroslav Halák Foto:
Jaroslav Halák.
debata

„Trofej je v správnych rukách. Sezóna mi vyšla nad očakávanie, ale konkurencia v ankete bola veľmi veľká. Teší ma, že som sa opäť stal najlepším brankárom. Obhájiť je vždy ťažšie ako vyhrať prvýkrát,“ uznal odchovanec ružinovského hokeja.

Na novú sezónu, ktorú už absolvuje vo farbách St. Louis Blues sa zatiaľ pripravuje iba na suchu. „Všetko ide rovnako ako každý rok. Svoje zvyky nemením. Na ľad sa chystám až v polovici augusta,“ skonštatoval s dodatkom, že ak mu to vedenie bratislavského klubu dovolí, rád by sa tradične zapojil do prípravy Slovana.

Po vydarenom predošlom ročníku sa 25-ročný gólman už nevie dočkať toho nasledujúceho. „Teším sa na nové mesto, fanúšikov aj spoluhráčov. Bude to pre mňa nová výzva. Ako asi každý, aj my chceme postúpiť do play-off. Máme mladý tím, no pre tento cieľ urobíme všetko, čo bude v našich silách,“ doplnil Halák.

debata chyba